16 Ekim 2010 Cumartesi

pınarlabizbize.blogspottanhediye

16 Ekim 2010 Cumartesi

LABER KİMYA KAMPANYAMIZIN SONUCU

Laber Kimya ile gerçekleştirdğimiz kampanyamızın çekilişini firmamız yaptı.Kazanan kişiyi açıklıyorum...



İncesaz dedi ki...



Merhaba.
Face deki gurplara üyeyim. Profil resmim şirket logosu.
ürünleri denemeyi çok isterim. laberin tüm kampanyalarına katıldım şimdiye kadar ama şansım hiç yaver gitmedi. :)

http://www.facebook.com/?ref=logo#!/aysegulhasip

aysegulum@gmail.com

Tebrikler incesaz.İletişim bilgilerini en kısa zamanda pinarlabizbize@gmail.com adresime bekliyorum..

15 Ekim 2010 Cuma

Makdis.com ile 2 Kişiye Sevva Bal Kremi Hediyemiz




Makdis com ile yepyeni kampanyamız sizlerle.Öncelikle şirketimizi biraz tanıyalım isterseniz..
Sanal Mağazamız, Makdis E-Ticaret Bilgisayar ve Elektronik Hizmetleri Paz. San. Tic. Ltd. Şirketinin mülkiyetinde internet üzerinde markalaşmayı hedefleyen, sağladığı kolay, ucuz ve güvenilir alışveriş sistemi ile beğeni toplayan profesyonel bir e-ticaret kuruluşudur. Makdis.com e-ticaret faaliyetine 2004 yılında başlamıştır.
Hiç kuşkusuz sorunsuz bir PC ye sahipseniz Kredi kartınızla işlem yapmanızın sizin için bir tehlikesi yoktur. Ancak biz halkımızın henüz internete güvenemediği gerçeğini de göze alarak teslimat sırasında ödeme imkanı sağlayıp müşterilerimizin internetten alışverişte hiçbir kuşku ve güven problemi yaşamadan alışveriş yapmasını sağlamaya çalıştık.
Makdis.com'un fiyat politikası genel olarak "en ucuz fiyat" ilkesine dayandığı için tüketici lehine iyi bir rekabet oluşmasını sağlamaktadır.
Ayrıca özellikle internete çok aşina olmayan müşterilerimizi site üyeliği gibi minimum zorluklardan dahi kurtarmak için telefonla sipariş imkanı sunarak, ekstra bir kolaylık sağladık. Ürün seçiminden sonra müşterimizin bizi telefonla araması yeterli olmaktadır.
Makdis E-ticaret Ltd. Şirketinin yazılım çözüm ortağı Markum Bilişim Teknolojileri Tic. Ltd. Şirketi ve teslimat, kargo ve ödeme tahsil çözüm ortağı ise UPS Kargo'dur. Online ödeme sistemimizde kullandığmız SSL sertifikası internet hizmetlerinde dünyaca tanınmış Registerfly.com'dan alınmıştır. Bilfiil kullandığımız sanal pos ise Finans Bank tarfından şirketimize verilmiştir.
Hediye edilecek ürünümüz Sevva Bal Kremi..
SEVVA NATUREL ORGANİK BAL
KREMİ!
Daha genç, daha canlı ve daha güzel bir cilt için!
Sevva Naturel Organik Bal Kremi ciltte devrim denilecek önemli bir değişimin başlangıcı olabilmektedir. Bu sizin cildinizin ne kadar sorunlu ve bakıma muhtaç olmasıyla alakalıdır. Ancak en bakımlı cildin bile bu üründen alabileceği çok şeyler olabilir. Ürünün cilt üzerindeki önemli etkilerini üç ana başlıkta sıralayabiliriz:
  • Yenileyici ve gençleştiricidir. (Balın cilt üzerindeki yenileyici ve besleyici özelliği bilinen bir gerçektir.)
  • Ciltte kuruluğu kesin çözümdür. (Bal ve formülümüzdeki diğer unsurlar kuruluğa tam bir çözüm sunuyor.)
  • Cildi canlandırır. (Ürün kılcal damarları harekete geçirir ve ciltte zor hissedilen bir pembeleşme meydana getirir.)
Ürünümüz sağlık bakanlığının 24.03.2005 tarihli ve 5324 no'lu kozmetik kanununa göre yasal prosedürlere, sağlık ve hijyen kurallarına uygun olarak üretilmiştir.
SEVVA NATUREL BAL KREMİNİN ETKİLERİ:
Cildinizi gençleştirir ve toparlar,
Cildi toparlar, gençleştirir: Uzun süreli kullanımda cildinizde hissedilir bir gençleşme ve toparlanma hissedebilirsiniz.
Cildin nem dengesini sağlar: Tek kullanımla bir kaç güne kadar cildinizde etkisi devam edebilir.
Cildi besler ve yeniler: Balın en belirgin özelliklerinden biri cilt üzerindeki yenileyici etkisidir.
Cildinizi daha canlı gösterir.
Cildinizi ipeksileştirir.





Hediye edilecek ürünümüzü yeteri kadar tanıdınız sanırım.Kampanya koşullarımıza gelirsek;

**İzleyicim olmanız ilk şartlarımdan ;)

**http://www.makdis.com/list/list.asp?ktgr_id=31 sitemize üye olun ve beğendiğiniz bir ürüne yorum bırakarak buraya üye adınızı ve yorum bıraktığınız ürünü yazın
**
http://www.facebook.com/pages/Sevva-Naturel-Organik-Bal-Kremi/142186425826330?ref=ts%20facebook grubumuza katılın
**Kampanyamızı facebook yada bloğunuzda duyurun..

Kampanyamız 20 gün sürecektir ve 5Kasımda son bulacaktır.Kampanya sonunda 2 kişiye yukarıda gördüğünüz krem hediyemizdir.Kargo ücreti alıcıya aittir(en fazla4-5 TL böyle kaliteli bir ürüne değer doğrusu) hepinize bol şans:)

GRAFİKİT SİTESİYLE BİR KAMPANYADA BENDEN ;)




Grafikit sitemizde aradığınız tüm duvar ürünlerini,tabloları,stickerları ve benim popüler ürünlerimden biri olan dekoratif duvar aynalarını bulabilirsiniz.
Sitemizde okadar çok güzel modeller birbirinden ilginç çeşitler varki siteye bir girdiğinizde bir daha çıkamıyorsunuz.. Ayrıca kendi kampanyamıza geçmeden önce sitenin kendi kampanyasındanda bahsetmek istiyorum.Siteye üye olduğunuz anda 20TL hediye çekinin sahibi oluyorsunuz.Bu alışveriş çekinizi hiçbir alt alışveriş limiti olmadan direk kullanabiliyorsunuz.Güzel değilmi? Bence kaçırılmıycak bir fırsat..


Birkaç ürün resmini sizlerle tanıtmak istiyorum..




Şimdi gelelim bizim kampa
nyamıza; Kampanyamız sonunda 2 kişi 30TL'lik hediye çeki kazanıyor ve tabiki kargo ücretide firmamıza ait.Hediye çekinizle istediğiniz model ürünü siteye girip alabilirsiniz.Beni ve bloğumu böyle güzel bir kampanyaya layık gördüğü için Alpaslan Bey'e ve grafiti sitemize teşekkürlerimi sunuyorum.

Kampanya şartlarımıza gelecek olursak;


**
www.grafikit.com sitemize üye olmanız,ürünleri incelemeniz
**Kampanyamızı bloğunuzda yada face hesabınızda duyurup duyuru linkini buraya yazmanız


Tabiki herzamanki şartlarımdan izleyicim değilseniz izleyicim olmanız ;)


Kampanya şartlarımız bukadar.Kampanyamız 15 gün sürecek ve 30 Ekimde son bulacaktır.Kargo ücreti değerli firmamıza aittir.Hepinize bol şans ;)

14 Ekim 2010 Perşembe

VİP DÜKKANI TANIYALIM


Vip Dükkanı duymayanımız kalmamıştır sanırım.Yada varsada birazda bizden dinleyin.. Vipdükkan özel bir alışveriş klubüdür. Ünlü markaların koleksiyonlarının sınırlı sayıdaki ürünlerine %80'e varan indirimlerle sahip olabilirsiniz. Moda ve trendleri yakından takip eden vipdükkan ile ayrıcalıklarla dolu bir dünyanın parçası olabilirsiniz.
Bu alışveriş keyfini yaşamak ve bu seçkin kulübe dahil olmak isteyenler ya siteye bir kulüp üyesi tarafından davet ediliyor ya da referans göstermeleri gerekiyor. Üstelik herhangi bir üyelik ücreti de bulunmuyor. Şu anda 250 bine yaklaşan seçkin üye profiliyle Türkiye’de özel alışveriş sisteminin öncü firmaları arasında yer almayı hedefliyor.Ayrıca sizin aracılığınızla üye olan her arkadaşınızın gerçekleştirdiği ilk alışverişten 10 TL kazanabiliyorsunuz. Vip dükkanı facebook sayfasındanda takip edebilirsiniz;http://www.facebook.com/pages/vipdukkan/134622376574345
Vip Dükkana Bloğum aracılığıyla üye olmak için linke tıklayın >>VİP DÜKKAN ÜYELİK

12 Ekim 2010 Salı

YaşamMarket.Net ile Güzellik İsteyenlere Hediyemiz Var




Siteleri gezerken gözüme çok güzel bir site çarptı ve hemen kendileriyle iletişime geçtim.Sağolsunlar beni kırmadılar benimle güzel bir çalışma yapmayı kabul ettiler.Firmamıza ve Firmamızın sahibi Emine Hanıma teşekkürlerimi sunuyorum.. Yaşammarket adındanda anlaşılacağı gibi yaşamınızı güzelleştirmek için tasarlanmış bir site. Firmamızın kendi ağzından birde dinleyelim isterseniz;

Yaşam Market.net ekibinin amacı; müşteri memnuniyetini ön plana alarak siz değerli dostlarımıza sağlık, bakım, güzelik problemlerinizde doğallıktan yana en iyi hizmeti verebilmek ve allternatif çözümler sunabilmektir.
Kısaca biz; yaşam kalitenizi artırma da pay sahibi olmak istiyoruz...Önceliğimiz dostluk, dürüstlük, güven ve tabi ki en başta insan...
Günde kaç saatinizi uykuda geçirdiğiniz değildir önemli olan aslında..Önemli olan bu uykudan ne kadar hoşnut kaldığınız, sizi ertesi güne ne kadar hazırlayabildiğidir..
Unutmayın !!! HER NEFES BİR İMKANDIR

Kampanyamıza gelirsek,kampanyamız sonunda 1 kişi aşağıda resmi görülen Folliex Tüy Azaltıcı kremin sahibi olucak ve bu güzel ürünü deneme şansına erişecek.

Ürünümüzü tanımak istersek..
folliex® Nedir ?

folliex; sadece karınca yumurtası yağı değildir. Karınca yumurtası yağı bir hammaddedir ve dermo kozmetik bir ürün değildir. folliex; bu hammaddenin krem hale getirilmesi ve içerisine ekstra güçlendirici katılmış, sürülüşü kolay ve sürüldükten sonra kuruyabilen bir karışımdır.

folliex® özellikleri

folliex’ in anti bakteriyel, antiseptik ve antialerjik yapısı vardır. Bu nedenle ağdadan hemen sonra güvenli bir şekilde sürülebilir. Ağda sonrası oluşan sivilcelenme ve kıl dönmelerine karşı çok iyi bir koruyucudur. Deriyi sıkılaştırıcı ve nemlendirici özelliğinden dolayı, ağda sonrası pürüzsüz bir cilt oluşmasına yardımcı olur.

folliex® Nerelerde Kullanılır ?
Yüz ve bikini bölgesi dâhil olmak üzere vücudun her yerinde kullanılabilir.

folliex® Nasıl Kullanılır ?

Tüylü olan bölge ağda, ip, cımbız gibi yöntemlerle temizlendikten sonra krem elle yedirilerek sürülür. Bu işlem ağdadan hemen sonra yapılır, ilk sürümden 15 dakika sonra bir kez daha sürülür ve bundan 15 dakika sonra son kez (üçüncü kez) sürülür. Krem s
ürüldükten sonra birkaç dakika içinde kurur ve geriye hoş bir koku kalır.
Kampanya şartlarımız:
**www.yasammarket.net sitemize üye olmanız,beğendiğiniz bir ürüne yorum yapmanız ve buraya üye adınız ile birlikte yorum yaptığınız ürünün linkini belirtmeniz
**Kampanyamızı bloğunuzda yada faceinizde duyurup duyuru linkini burada belirtmeniz.
Tabikide izleyicim değilseniz eğer izleyicim olursanız sevinirim:)
Kampanyamızın şartları bukadar.Kampanyamız 10 gün sürecek ve 23 Ekimde son bulacaktır.Kampanyamız sonunda 1 kişi yukarıda resmi görülen ürünü kazanıcak.Kargo firmamıza ait olacak şekilde hediyesi kendisine yollanıcak.Hepinize bol şans diliyorum;)

PORSANLA HARİKA BİR KAMPANYA




Porsan şirketini artık hepimiz Didemciğimin(enguzeliburada.blogspot) bloğundan tanıyoruz.Kendileri benide kırmadıları ve birlikte kampanya yapmayı kabul ettiler. Şirketimizi biraz daha tanıyalım isterseniz
1968'den beri "Fabrikadan Evinize, Üreticiden Tüketiciye ARACISIZ SATIŞ" HEDEFİYLE, Binbir Çeşit, en güzel, en kaliteli ve garantili ürünü, Daima uygun fiyatla ve ödeme kolaylıklarıyla sunmaya devam ediyoruz. Bomboş bir evin tüm eşyalarını tamamlayıp dayalı döşeli hale getirmekteyiz.

Sitemizi gezecek olursanız ürünlerinin fiyatının normal satış fiyatından çok daha ucuza satıldığını göreceksiniz.Sitemizde almak istediğiniz herşey mevcut.Her yaşa her kesime göre ürün bulabilirsiniz.

Kredi kartı olmayanlar için bir güzel olayda aldığınız ürünü kapıda yada ptt yetkilisine ödeyebiliyorsunuz.
Kampanyamıza gelecek olursak;
Kampanyamız sonunda 1 kişiye altta resmi görülen ARZUM kahve robotu AR-322 Türk kahvesi Makinesi hediyemiz..
http://www.porsan.com.tr/site/page.asp?dsy_id=1652


Hediyemiz harika değilmi? Eminimki şimdi içinizden bu ürün benim olmalı diyorsunuz ;)
Bu ürünü kazanmak için yapmanız gerekenler şunlar..


**İzleyicim değilseniz izleyicim olun
**http://www.facebook.com/group.php?gid=8435572156&v=wall#%21/group.php?gid=8435572156 facebook grubumuza katılın arkadaşlarınıza önerin
**Kampanyamızı facebook yada bloğunuzda duyurun,duyuru linkini buradaki yorumunuzda paylaşın.

Kampanyamız 1 ay sürecek ve 12 Kasımda son bulacaktır.Kampanya sonunda kazanan kişiye hediyesi kargo firma tarafından karşılanacak şekilde yollanacaktır.

Hepinize bol şans...

11 Ekim 2010 Pazartesi

Egd Temizlik ile 4. ve Son Kampanyamız(SON ŞANS)




İziwashı artık hepimiz tanıyoruz.Bazılarımız denedi bazılarımız deneme şansına erişemedi maalesefki.İşte kazanamayanlar üzülmeyin sizin için bir kampanya daha.Bu kampanyamız son kampanyamız olacak.Oyüzden bu fırsatı kaçırmayın derim.Umarım henüz deneme şansına erişemeyen arkadaşlarım kazanırlar bu sefer...

Kampanya şartlarımız yine aynı;
*İzleyicim olmanız
*Sitemizi
http://www.iziwash.com/index.html girip incelemeniz
*Ve blog yada faceinizde kampanyamızı duyurmanız.

İşte yapmanız gerekenler bu kadar basit.Kampanyamız 1 hafta sürecek 19 Ekimde son bulacaktır ve kampanyamız sonunda tam
12 kişiye İZİWASH renk koruyucu mendil hediye edeceğiz..Kargo firmamıza aittir.

Hepinize bol şans...

Not:
Ürünümüz artık Koçtaşlarda satışa sunulmaya başlamıştır..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder